Loading...

Dyshja e serialit Zogu i Hershëm, Can Yaman dhe Demet Ozdemir marrin pjesë në The Voice of Turkey?

loading...

Can Yaman dhe Demet Ozdemir kanë qenë surpriza e mbrëmjes në “The Voice of Turkey”. Ata kanë habitur të gjithë kur janë ngjitur në skenë për të kënduar. E para që nisi të këndojë ishte Demet dhe më pas në skenen e The Voice u ngjit edhe partneri i saj në serialin “Një puthje në errësirë”. Dy aktorët kënduan këngën Gamzelim. Juria ishte vërtet e surprizuar kur shtypi butonin, u kthye dhe në skenë pa dy aktorët e njohur. E gjithë kjo shfaqje ishte e organizuar për natën e vitit të ri. Ishte dicka e organizuar nga udhëheqësi i këtij emisioni Acun Ilicali. Gjithashtu atë mbrëmje kishte edhe shumë aktorë tjerë të cilët e provuan veten në skenen e The Voice of Turkey.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...